previous arrow
next arrow
Slider

Adventure

En såg en gepard, en annan har grävt guld medan en tredje kastar sig från gren till gren som en apa över den farliga floden. I naturen kan vad som helst hända.

Hemliga grottor och hängande kojor, klätternät och klätterväggar, frodiga lianer, brusande rutschkanor, utkiksposter, sandlådor, utomhuskök, sandkvarnar, guldvaskning – kort sagt: fristäder för fri fantasi. Att leka i naturen är kanske den bästa stimuleringen för fysik, fantasi och social samvaro. Därför är Adventure med sin okonventionella konstruktion, sina skeva vinklar och moduluppbyggda lekaktiviteter inspirerade av den vilda naturen. Skapa en lekmiljö som passar dina förhållanden – och bygg ut den senare om du behöver lägga till fler utmaningar.

De många aktiviteterna erbjuder mängder av alternativ för motorisk och social lek på alla nivåer, och bidrar till att stärka både kroppsmedvetenhet och inlärningsförmåga.

Säkert även om det går vilt till

Adventure är tillverkat i FSC-märkt mandioquiera- och cederträ samt underhållsfria polyetenplattor som är extremt tåliga och 100 % giftfria. Alla kanter är avrundade för att undvika stickor i fingrarna.

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se