Book en konsulent

Om du överväger att investera i nya lekredskap kan du utan några förpliktelser få ett gratis besök av en av våra duktiga LEDON-konsulenter. Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig så snart som möjligt och bokar in besöket.

* Obligatoriska fält

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se

Kildemosen, Kolding, Danmark

Adress:Lykkegårdsvej 48, DK-6000 Kolding Byggeår:2020

Dansk lekplats leverantör

LEDON är en dansk, familjeägd lekplats leverantör med produktion i Danmark. Det innebär hög kvalitet, hög säkerhet och inte minst korte leveranstider. Hos oss får du lösningar anpassade till dina behov. Med en personlig kontaktperson kopplad till varje enskilt projekt säkerställer vi att du känner dig trygg som kund – det skall vara enkelt och inspirerande att välja rätt lekredskap till din lekplats.

Utvecklade i samarbete med barn

Våra lekredskap skapar massor av glädje bland barn runt om i världen, varendaste dag. Lösningarna är nämligen utvecklade i samarbete med barn och därmed är de kvalitetssäkrade från allra första utkastet på ritbordet. Vi tar barnen på allvar, tittar nyfiket över deras axlar när de leker och fantiserar – och vi låter oss inspireras av deras idéer och sätt att se på världen. Det är trots allt barnen som skall ha glädje av våra lekredskap, och därför skall vi också utveckla för den världen de rör sig i. Det gör oss till lekplats leverantör, som garanterar lekplatser fyllda med lekvärde, spännande utmaningar och framför allt, glada barn.

Underhållsfria och godkända av TÜV

Vi har många års erfarenhet som leverantör av lekredskap. Faktum är att vi i hela tre generationer har skapat lekglädje runt om i hela världen. Därför vet vi också vad som krävs. Även på längre sikt. Våra lösningar är underhållsfria och vi utvecklar endast lekredskap som är godkända av TÜV, enligt den europeiska standarden EN1176. Det är din säkerhet att alla godkännanden är klara, samt att alla säkerhetskrav efterlevs. Läs mer om vår historia här.

LEDON erbjuder gratis rådgivning

LEDON är inte bara din lekplatsleverantör. Vi är även din kompetenta rådgivare och sparringpartner. Om du överväger att investera i nya lekredskap, välj då rätt leverantör från början, oavsett om lekplatsen skall etableras i anslutning till en bostadsrättsförening, på en offentlig plats eller kanske en institution. LEDON erbjuder gratis rådgivning, och kan på ganska kort tid presentera ett förslag på hur lekplatsen kan se ut. Att lista ut vilken lekutrustning eller lekmiljö som bäst passar just dina behov kan vara snårigt när du ska köpa en ny lekplats. Vilken åldersgrupp? Hur är det med säkerhetsområden? Hur kan den nya lekplatsen se ut? Utifrån våra råd och konkreta förslag till lekplatsens utseende kan du fatta rätt beslut och välja den lekplats som passar just dina behov och din ekonomi.