Hur vi arbetar

Hos oss går arbetet som en lek – det har det gjort i över 40 år!

På LEDON har vi fokuserat på lek, utveckling och säkerhet i över 40 år.

Vi är ett danskt företag som ligger på södra Jylland, och vi producerar konkurrenskraftiga lekredskap med hög kvalitet och lång livslängd.

Alla våra produkter är testade och godkända enligt den europeiska standarden EN 1176 och alla certifieringar utförs av TÜV eller motsvarande.

Utveckling är vår vardag

Vi använder modern produktionsteknik som säkerställer hög kvalitet och enhetliga produkter. Vår långa erfarenhet är a och o för utvecklingen av nya och innovativa lekredskap och vi förbättrar hela tiden sortimentet, så du är garanterad de bästa lösningarna kvalitetsmässigt, tekniskt sett och när det gäller lekvärde.

Produktutveckling

Barns lek och utveckling har i mer än 40 år varit i fokus för den innovativa produktutvecklingen hos LEDON. Just för att vi är uppdaterade med den senaste kunskapen om utvecklingen av fysiska, motoriska, språkliga och sociala färdigheter erbjuder våra lekplatser tusentals timmar av lek och lärande.

Tekniskt förarbete och CNC-fräsmaskiner

Alla våra produkter är utvecklade utifrån moderna tekniska ritprogram och sedan producerade direkt i våra CNC-fräsar. Detta sparar tid och resurser, men garanterar också precision in till den sista millimetern. Med CNC-fräsarna kan vi erbjuda en leveranstid på endast 3–4 veckor för standardprodukter, och vi har också möjlighet att tillgodose specifika önskemål.

Logistik och lagerhantering

Lekredskap från LEDON packas på ett effektivt och resurssnålt sätt. Flera produkter är utformade för att passa på en pall eller förpackas i samlade komponenter. Det minskar risken för transportskador och minimerar transportkostnaderna. De samlade produkterna och komponenterna ger dessutom en enkel och snabb montering.

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se

Place du Marché Neuf, Mougins, Frankrike

Adress: Place du Marché Neuf, 06250 Mougins, Frankrike Byggeår: 2019