Kvalitet på alla nivåer

För LEDON täcker kvalitet många aspekter. Från lekvärde till hållbarhet, från inredning till säkerhet. Kvalitet för oss innebär att både barns och vuxnas behov uppfylls.

Med över 40 års erfarenhet och grundinställningen att kvalitet och säkerhet går före allt annat kan vi lugnt säga att våra produkter är 100 % underhållsfria och godkända enligt EN 1176 av TÜV Hamburg.

  • Våra polyetenplattor (PE) är godkända enligt amerikanska FDA:s livsmedelsdirektiv.
  • Våra polyetenplattor (PE) är UV-stabiliserade och 100 % återvinningsbara.
  • Alla våra stålrör är galvaniserade på både insidan och utsidan.
  • Samtliga produkter är godkända enligt de senaste standarderna för EN 1176 av TÜV-Hamburg

Vi vet att det är på lekplatsen som en stor del av barns utveckling sker. När barn leker lär de sig att utforska sig själva och sina gränser. En lekplats av god kvalitet har plats för alla – både de som lär sig genom att observera andra och de som varje dag utmanar sig själva.

På LEDON använder vi endast material av högsta kvalitet. Det innebär att du kan vara säker på att materialen är miljövänliga, 100 % återvinningsbara och hållbara. Dessutom är våra polyetenplattor (PE) UV-stabiliserade och godkända enligt amerikanska FDA:s livsmedelsdirektiv.

Våra polyetenplattor (PE) är splitter- och giftfria. Våra kollektioner är tillverkade med slagtålig nylon och alla beslag har rundade kanter – inga sönderrivna fingrar eller utslitna lekredskap, alltså. Alla material är formstabila och förändras inte trots väder, vind och massor av barn.

Den osynliga kvaliteten är minst lika viktig som den synliga. Till exempel är alla våra stålrör galvaniserade på både in- och utsidan, så att de inte kan rosta vare sig inifrån eller utifrån. Dessutom är alla stå- och sidoytor halkskyddade med 3 mm gummibeläggning. Gummibeläggningen ser till att barnen inte ramlar, oavsett väder.

Du kan läsa mer om de underhållsfria materialen från LEDON på sidan Material, och våra solida garantier beskrivs under Garantier.

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se

Gummi

Med LEDONs nye gummimembran säkerställs inte bara många timmars roliga och spännande lekar. Gummimembranet är…