Lekredskap

På LEDON hittar du ett stort urval av lekplatsutrustning. Vi utvecklar och framställer underhållsfria lekredskap till lekplatser runt om i hela världen.

Våra lösningar är helgjutna och kan anpassas alla ytor och budgetar. Med en personlig kontaktperson och gratis samt oförpliktande inredningsforslag garanterar vi, att du får en optimal lekplats med många timmars roliga lekar för barn i alla åldrar.

Lekredskapen är utvecklade i samarbete med barn och är framställda med tanke på störst möjliga lekvärde. Lekredskapen stimulerar barns naturliga utveckling och låter dem experimentera med allt från motorik till socialt samspel. Alla våra lösningar lever självklart upp till den europeiske standarden EN 1176, och man behöver därmed inte tänka på alla godkännanden och säkerhetskraven.

Nedan hittar du vårt stora urval av lekredskap.

Oavsett om det bara rör sig om en enkel gungställning eller en heltäckande lösning med lekplatsutrustning till barn i alla åldrar, står LEDON redo med ett riktigt bra bud på den optimala lekplatsen. Vi har specialiserat oss på barns lek, och vi till och med frågar barnen om råd när vi utformar lekupplevelser. Vi låter oss nämligen inspireras av barnens idéer och fantasier, och kombinerat med ingående kunskaper om barns motoriska och sociala utveckling, skapar vi lekplatsutrustning i världsklass.

Med rätt lekplatsutrustning säkrar du många timmars lek. Lek som utmanar, lek som stimulerar och skapar goda vänskaper. Lekplatsen är barnens område, där de får möjlighet att experimentera med livet, som det ser ut i deras egna ögon. Vi skapar inspirerande och säkra ramar, vilket stärker dem i deras naturliga utveckling. Vi vet att barnen tycker om våra lekredskap, för vi har skapat världens bästa lekupplevelser i snart 50 år. Läs mer om vår historia här.

Tillsammans med dig tar vi fram just den lösning som passar behovet på din lekplats. Vi tar självfallet hänsyn till yta och budget, men även på åldersgruppernas sammansättning. Vi tar fram ett gratis och oförpliktende inredningsförslag, som du kan ta med dig vidare till dina beslutsfattare. För en investering i lekplatsredskap är ett stort beslut, och därför är det viktigt att välja rätt leverantör redan från början. Våra lösningar är underhållsfria, och vi garanterar många timmars roliga lekar för barn i alla åldrar.

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se