Lekställningar

LEDONs lekställningar finns i många olika storlekar, allt från små, platsbesparande modeller, till de riktigt stora lekställningar som kräver mer plats, men i gengäld är det många barn som får plats på dem.

Lekställningar finns ända ner till de minsta barnen i MiniPlay (LINK), en värld full av lek och utveckling och där rutschkanor, sand- och vattenbord och rörliga delar erbjuds i säkra omgivningar. Dessa lekställningar till de minsta barnen är särskilt populära på daghem och integrerade förskolor.

Redan från 3-års åldern bjuder LEDONs lekställningar på ännu mera lek i både LEDON Explore, LEDON Castle, och tycker du mer om gungande mark under fötterna, då kan Pirates världen eller Marina-serien vara något för dig.

Du kan se LEDONs alla temavärldar här.

Vi tar hand om din säkerhet:

LEDONs lekställningar är utvecklade och framställda i enighet med EN-1176 och godkända av TÜV, därmed säkerställer vi att din lekplats lever upp till strängaste säkerhetsstandarder.

Vi vill alltid leverera roligaste och bästa lekplatser och samtidig skall det vara lätt för dig att vara kund, därför är vi alltid redo att hjälpa dig, så både dina önskemål och behov infrias.
Kontakta oss redan i dag på tel. +46 101 992 502 eller skicka oss ett e-postbrev.

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se

Produktöversikt:

Temaserie:

Åldersgrupp:

Montering:


Maks. Utrymmeskrav (Långsida x kortsida):

x (cm)

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se