previous arrow
next arrow
Slider

Marina

Lotsbåten lotsar säkert kryssningsfartyget i hamn, motorbåten kör iväg med arbetarna till oljeplattformen och på kajen kryllar det av människor runt hamnkontoret. Kranar, grävmaskiner och stora lastbilar susar runt i hamnen – ja, på LEDON Marina finns det gott om uppgifter att lösa.

Hoppa ombord på en av de många maskinerna, ta en tur under vattnet med den rörliga ubåten eller titta in på hamnkontoret, där papper stämplas och certifikat utfärdas. Historier hittas på och ändras kanske lite, för i LEDON Marina kan fantasin flöda!

Här får du bokstavligen ett hav av möjligheter: små ubåtar, stora fartyg, hamnkontor, oljeplattformar och mycket, mycket mer. Alla redskap har utvecklats baserat på den senaste kunskapen om barns motoriska lek och lärande. Marina uppmuntrar barn till fysisk aktivitet, kommunikation och samarbete. Alla dessa egenskaper är viktiga för barnets utveckling.

Sjödugliga ramar för barns utveckling

Marina är huvudsakligen utformad i rostfritt stål och det återanvändbara och mycket slitstarka materialet polyeten. Lösningen är därför 100 % underhållsfri – inte ens repor och skråmor minskar produktens livslängd. Extrema temperaturer får inte produkterna att spricka, och eftersom våra PE-plattor är UV-stabiliserade ger vi 5 års garanti mot väsentlig materialförsämring.

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se

Produktöversikt:

Kategori:

Åldersgrupp:

Montering:


Maks. Utrymmeskrav (Långsida x kortsida):

x (cm)

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se