previous arrow
next arrow
Slider

MiniPlay

Åh, äntligen ifred från de stora. Här finns det lugn och ro för de minsta att leva, leka och lära. Vi sänker höjder och hastigheter – Miniplay erbjuder gott om utmaningar för barn i åldern 1–4-år.

Tiden rinner iväg, regn blir till sol och sedan regn igen – klockan och barometern i MiniPlay hanterar order från de minsta. Regnväder kan också plaskas fram med hjälp av det härliga sand-/vattenbordet, och finns det inget vatten så står sand på menyn vid den spännande sandmaskinen. Vilket paradis!

I åldern 1–4 år lär barnen känna sin kropp, och fysisk aktivitet är avgörande för få kontroll över kroppens funktioner. Miniplay inbjuder till många timmars lek och utvecklar barns förståelse för orsak och verkan, bland annat genom en tur nerför rutschkanan eller genom att betrakta sandens vandring genom sandmaskinen. Samtidigt är lekarna bra för motorik- och språkutveckling.

Designad för de minsta

Miniplay är en säker plats för ett barn. Trapporna har barnvänliga steg och handtag, golvet är halksäkert och sidopanelernas utformning gör att vuxna kan titta på utan att störa leken. Aktivitetsplattorna kan kombineras som man vill och alla material är underhållsfria.

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se

Produktöversikt:

Kategori:

Åldersgrupp:


Maks. Utrymmeskrav (Långsida x kortsida):

x (cm)

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se