LP080

LEDON’s new pirate ships set the scene for a genuine pirate universe, where children of all ages can play to their heart’s content, and where the sky is the limit. LEDON Pirates has been developed in collaboration with children and childcare professionals, which ensures that all the equipment in the series provides hours of fun while supporting children’s natural development.

Why buy LEDON Pirates?

  • Developed in collaboration with children.
  • Can be infinitely expanded with ships, treasure islands and suspension bridges.
  • Ships in many different price ranges.
  • Ships can be combined with play systems from LEDON’s other theme worlds.
  • Unique playground in modular set-up.

EX080

Explore Offroader är utvecklad i samarbete med barn

Explore Off-Roadern är en av barnens nya favoriter. Den riktar sig till åldersgruppen 2-5 år, där varje lekaktivitet är anpassad till naturlig kreativ, fysisk, kognitiv och social utveckling.

Explore Off-Roadern har kommit till i et samarbete med barn – i en co-creation design process, där barns input har varit alltavgörande för den slutgiltiga utformningen av både Off-Roadern och dess många lekaktiviteter. Off-Roadern har testats i flera omgångar som prototyp. Och under utvecklingsstatidet har vi tillskansat oss nya kunskaper om barns sätt att leka på, så att vi har kunnat förbättra de olika aktiviteterna och därmed ge ännu bättre lekupplevelser.

En Offroader fylld med aktiviteter

I förarsätet kan flera barn betjäna kontrollpanelen med ratt, rörliga knappar och den inbyggda walkie-talkien. Vid fronten hittar du dess rörliga dragkrok, som också fungerar som kulram vid sifferlekar m.m. Strålkastarna och framlyktor är likaledes rörliga, därmed stimulerar de barns finmotorik och samtidig fungerar som element vid olika rollekar.

I Off-Roaderns baksäte finns det gott om plats för flera passagerare som kan sitta behagligt och njuta av utsikten eller stå och styra fordonets rörliga kikare. Ett stort fönster skiljer passagerarsätet och förarsätet åt, men ger samtidigt massor av möjligheter att interagera med varandra. Från baksätet har man också åtkomst till en rad små aktiviteter; t.ex. den rörliga tanklocket och det roterande reservhjulet.

Levereras 80 % monterad

En av stora fördelar med Off-Roadern är att den levereras 80 % monterad, vilket gör att den snabbt kan göras ”körklar” med hjälp av det tillhörande verktyget. Off-Roadern är till och med 100 % underhållsfri och kräver inget fallunderlag.

LEDON Explore garanterar dig en kvalitetslekplats

  • Designad tillsammans med barn, därmed säkerställer vi högst lekvärde.
  • Utvecklad i underhållsfria material och naturliga färger.
  • 100 % dansk produktion.
  • Korta leveranstider.

600025

Klättra upp på den sovande björnens rygg och rutscha ner! Eller ta en paus i “grottan”. Är avsedd för åldersgruppen 1–3 år. Idealisk för inomhusbruk. Tillverkad i underhållsfri polyeten.

1700

Du kan känna hur spänningen stiger när du susar iväg för att släcka branden. Med bord/bänkar och rörliga delar finns det många möjligheter till rollspel. En spännande lekstuga som kommer att förbättra de flesta lekplatser. Den här lekstugan kan placeras direkt på marken.

304010-20

Du kan känna hur spänningen stiger när du kör iväg för att släcka branden. Med bänkar och rörliga delar finns det många möjligheter till rollspel. En spännande lekstuga som kommer att vara en säker vinnare på lekplatsen. Den här lekstugan kan placeras direkt på marken.

301011

Det här bord- och bänksetet kan placeras var som helst. Plats för 10 barn och 10 matsäckspaket.