Teman

LEDONs lekställningar finns i flera olika teman – och mest populära är de två underhållsfria temavärldarna LEDON Explore och LEDON Castle.

Teman stimulerar både barnens fantasi och skapar perfekta ramar för rollekar, där sociala och språkliga kompetenser tillägnas och utökas.

LEDON Explore är en underhållsfri serie i naturtrogna färger. Härmed får du det bästa från två världar. Många kunder är mycket förtjusta i denna serie eftersom den ingår neutralt och naturligt i grönområden. Barnen älskar att gå på upptäcktsfärd i djungeln och hitta helt nya vägar till skatten. LEDON Explore är både lekställningar, lekhus, gungor och fjäderdjur – en serie för barn i alla åldrar.

LEDON Castle är den ultimata temavärlden för prinsar och prinsessor. Det speciella för denna temavärld är att den är utvecklad i samarbete med barn. Därför kan vi garantera att barnen kommer att älska att leka i den här världen, där fantasin får fritt spelrum, och lekvärdet är i absoluta toppen. LEDON Castle är också serien med innovativa tak, där solens strålar skiner genom färgade rutor och skapar färgglada fält på marken, vilket inspirerar till lekar som t.ex. ”marken är giftig”. LEDON Castle erbjuder både gungande hängbroar, vippande fängelsehålor, nätslussar, skattkistor, gömda diamanter och mycket mer. Och precis som LEDON Explore är denna serie också underhållsfri.

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se