Vanliga frågor

Hur beställer jag kataloger?

Du kan beställa LEDON-kataloger på vår hemsida under fliken Kataloger, eller genom att kontakta oss antingen via e-post eller telefon.

Hur kan jag beställa mina lekredskap?

Du kan beställa dina lekredskap genom att kontakta oss antingen via e-post eller telefon.

Vad hjälper LEDON-konsulenterna till med?

LEDON-konsulenterna hjälper dig med all vägledning inom lekredskap, fallunderlag och utformning av nya lekplatser. Vägledningen förpliktigar inte till något, men ser till att du får de lekredskap som passar dina behov och önskemål. Kontakta våra konsulenter för ett icke-bindande samtal.

Erbjuder LEDON fallunderlag?

LEDON har flera samarbetspartners när det gäller fallunderlag. Vi kan därför erbjuda dig några av de bästa lösningarna i branschen. Bland annat har vi helgjutet gummi, gummimattor, konstgräs och fallsand. Kontakta våra konsulenter för information om dina valmöjligheter.

Är alla produkter godkända/certifierade?

Alla LEDON-produkter är certifierade av TÜV Hamburg enligt de senaste normerna i de europeiska standarderna EN 1176 och EN 1177.

Kan jag själv installera produkterna?

LEDON utarbetar alltid monteringsanvisningar för varje produkt, så du har möjlighet att installera dina nya lekredskap på egen hand. Längst ned på varje produktsida kan du ladda ner monteringsanvisningen, som dessutom levereras med den beställda produkten.

Hur lång är leveranstiden?

Tack vare våra nya CNC-fräsmaskiner har vi nu möjlighet att erbjuda en leveranstid på 4–5 veckor för standardprodukter, vilket kan betraktas som en mycket kort leveranstid i branschen. Leveranstiden för produkter utanför standardsortimentet kan vara längre. Om du vill fråga om leveranstiden på specifika produkter är du välkommen att kontakta Intern försäljning och logistik.

Hur levereras mina produkter?

Lekredskapen från LEDON packas på pallar, vilket garanterar en enkel och effektiv förpackning som är både resurssnål och kostnadsmedveten. Bland annat är flera produkter utformade så att de kan få plats på samma pall, vilket minskar risken för transportskador och minimerar transportkostnaderna avsevärt.

Vid leverans av ett eller flera lekredskap medföljer alltid en monteringsanvisning för varje produkt. Monteringsanvisningen är framtagen för att du som kund snabbt och enkelt ska kunna installera produkten. Om du mot förmodan skulle få problem med installationen av din nya produkt är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss.

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se

Camping Mer et Montagne, Frankrike

Adress:Camping Mer et Montagne, Rue de Mirondin, 83140 Six Fours les Plages, Frankrike Byggeår:2019