Varför välja LEDON?

En av de bästa sakerna med att vara barn är att man kan lära sig medan man leker – utan att inse det. När barn leker utvecklar de sig nämligen såväl fysiskt och mentalt som motoriskt. Motoriska utmaningar är ett viktigt element i våra lekredskap, just för att vi vet att den motoriska utvecklingen är nära kopplad till barns lust och förmåga till lärande.

Lekvärde

Lekredskap med högt lekvärde innebär att barnen utmanas i relation till ålder och mognad, och att redskapen kommer att fortsätta fånga deras intresse. Vi gör lekplatsen både inbjudande och spännande, så att barnens fantasi stimuleras och deras fysiska och mentala utveckling stärks.

Kvalitet och säkerhet

Vi värdesätter kvalitet och säkerhet mest av allt. Därför kan vi lugnt säga att alla våra produkter är underhållsfria och godkända enligt den europeiska standarden EN 1176.

Erfarenhet och kunskap

På LEDON har vi över 40 års erfarenhet av lekplatser och lekredskap. Vi har experter inom alla områden som är redo att hjälpa dig. Det innebär att du kan vara säker på att få den bästa lösningen när du väljer LEDON.

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se

Beslag

Alla beslag är varmgalvaniserade för att undvika korrosion. Beslagen är framställda med rundade kanter, så…