Vi hjälper dig hela vägen

Hos oss är du viktigast. Vår kunniga personal har många års erfarenhet och är redo att ge dig den bästa lösningen – från rådgivning och vägledning till beställning och etablering av lekplatsen.

Råd och vägledning

Det finns mycket att tänka på när man ska köpa nya lekredskap. Vilken lekutrustning som täcker dina behov, hur säkerhetsområdet ska se ut, fallunderlaget etc. Vi hjälper dig att välja den lösning som bäst passar dina behov, din ekonomi och det område som du har till förfogande.

Utformningsförslag

Det kan vara svårt att föreställa sig hur den nya lekplatsen kommer att se ut. Vi tar fram 3D- och planritningar helt gratis, oavsett om det gäller optimering av befintlig lekplats eller en helt ny lekplats. Vi anpassar självklart utformningen efter barnens ålder och utveckling samt din budget och din omgivning.

Godkännande av projektet

Efter genomgång av utformningsförslag, erbjudande och eventuella tillägg eller ändringar är projektet redo att godkännas. Därefter går ordern till produktion, och du kan räkna med att få din nya lekplats inom 3–4 veckor. Barnen gläder sig säkert redan!

Monteringsanvisningar

Monteringsanvisningar medföljer alltid med dina produkter, så att du enkelt och snabbt kan sätta ihop och ställa upp dina produkter.

Har du frågor?

Har du frågor om produkter, priser eller sortiment ser vi fram emot att bli kontaktade av dig.

Kontakta oss: +46 101 992 502 eller info@ledon.se

Grundejerforeningen Ærtebjerggård, Odense, Danmark

Adress: Ved Vejgården 24, DK-5270 Odense N Byggeår: 2020